2011/10/21

«ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ» ΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ!

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΟΙ «ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ» ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ- ΟΥΝΙΤΕΣ



Την 31η Οκτωβρίου 2009 στο Κέντρο Γιόγκα Σατυανάντα στην Παιανία «τέλεσαν αγιασμό ο «γέροντας Ποιμένας, συνοδευόμενος από τον πατέρα Γελάσιο» του ευρύτερου Φλωρινικού χώρου ψευδοπαλαιοημερολογιτών!
Η συγκεκριμένοι ψευδο- «κληρικοί» της «Μονής Μυρελαίου» παλαιότερα (εν έτει 2006) παρότρυναν και υποστήριξαν την απόσχιση καθαιρεθέντος πρώην κληρικού της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος σε συνεργασία με Μασονικές (!!!) οργανώσεις της Αττικής που χρηματοδότησαν δικαστικές ενέργειες του καθηρημένου κληρικού ενάντια στην Εκκλησία.
Την είδηση αυτή την αναρτούμε τώρα διότι μόλις προ λίγων ημερών την αναγνώσαμε και προς παραδειγματισμό των ευσεβών Χριστιανών να μην εμπιστεύονται και να μην αποδέχονται ως «ορθοδόξους» τους πάσης αποχρώσεως «Παλαιοημερολογίτες» (των 13 ημερών): «αρχιεπισκόπους», «μητροπολίτες», «κληρικούς», «συνόδους», «μητροπόλεις» και τους δεκάδες ιστότοπους των διαφόρων «ΓΟΧ»- «Π.Ε»- «Γνησίων» κλπ. κλπ. ακόμη και απατεώνων που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο προς σύγχυση όσων θέλουν να ενημερωθούν αντικειμενικώς.
Με αφορμή, τέλος, τον σχολιασμό των Νεοημερολογιτών που φιλοξένησαν την εν λόγω είδηση: ΑΠΟΡΟΥΜΕ! Δικαίως εξεγείρονται για το εν λόγω κατάπτυστο γεγονός των ουνιτών αλλά γιατί δεν επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο για τον Οικουμενιστή «Προκαθήμενο τους» κ. Βαρθολομαίο Αρχοντώνη και τους συνοδοιπόρους του που τόσο αναιδέστατα συμπροσεύχεται με τους ανά τον κόσμο Σατανολάτρες…
Ο Θεός να μας φωτίζει όλους!